TÍZ PLUSZ TÍZ NAP MEDITÁCIÓS ELVONULÁS ÉS KALAND

a dzsungelben és a kolostorban

2023. OKTÓBER 20-31.

 Rövid bemutatkozás

Hogyan is kerültél erre az oldalra

Mint látod, ez a weboldal főleg külföldieknek készült, de ez egy Magyar nyelvű része, mely kifejezetten azt az elvonulást hivatott bemutatni, melyet a dzsungelben tartok csak Magyar nyelvű tanulóknak. A teljes weboldal alapvetően két dologról szól.

Foglalkozik online oktatással az intuícióval és a tudatmezővel (mindfield) kapcsolatban, mely tudatmezőn keresztül tudunk úgymond mélyen (deep) utazni (travel); innen ered a Deep Mindfield Travel elnevezés. És mivel ezeket a tudásokat Ázsiában a kétezres évek legelején sajátítottam el éveken keresztül, így ezeken a helyszíneken is tanítom autentikus körülmények között, elvonulások keretében a dzsungelben, a himalájában és a sivatagban, illetve online bárhol.

Tehát lentebb most a világ legöregebb dzsungelébe invitállak egy igen ritka elvonulásra. A hatóságok kedvéért meg kell említenem, hogy kifejezetten utastájékoztató jelleggel a Thai és a Magyar törvényeknek megfelelően. Tehát nem mint utazási iroda ajánlatát olvasod itt, hanem egy lehetőséget, melyről tájékoztatlak, mint hivatalos utastájékoztató.

Az elvonulásról röviden

Tanulás és gyakorlás, kaland és pihenés a dzsungelben

Ez nem egy sima thaiföldi utazás! Ez jóval több annál! Az előbbi állítás mennyire vacak reklámszöveg lenne…ha reklámszöveg lenne. Hát nem az. Ez az utazás bőven túlmutat a fizikailag megtapasztalható külvilág határain. Jóval tovább megyünk a tanítások, a gyakorlatok és a meditációk által! Alapvetően két féle dolgot tapasztalsz majd meg. Thaiföld trópusi dzsungelét egy teljesen új szintre emelve, meditatív elvonulással a nagyon aktív monszun kellős közepén, és közben tanulsz a gyakorlati spiritualitásról napi háromszori meditációval és jógával egybekötve. Magadba szívod a testileg, lelkileg és szellemileg élénkítő foglalkozásokat, miközben fenséges környezetben gyönyörködhetsz az igazi esőerdőben. Fedezd fel a szépségét különféle túrákon keresztül, találkozz testközelből a majdmokkal, elefántokkal és a vadonnal, kóstold meg a finom helyi ételeket, és egyszerűen csak engedd meg magadnak, hogy élvezd azt a tiszta boldogságot, amelyet ez a lenyűgöző természet és kultúra valóban kínál. Élvezd Thaiföld igazi spirituális vidékének vibráló és gazdag kultúráját. Ez az elvonulás tökéletesen alkalmas egy elragadó meditációs elmélyülésre, kalandos dzsungelprogramokkal egybekötve!

Egy napunk két alapvető részre van bontva. Reggeli után változatos kalandos programokon vehetünk részt a dzsungelben: bambusz rafting, elefántfürdés, dzsungeltúra, nemzeti park látogatás és túra, meditáció a vízesésben, mindennapi találkozások majmokkal, különleges tó-túra a dzsungel mélyebb barlangjainak meglátogatásával stb. Délután különböző olyan Ázsiából származó ősi tudati technikákat tanulunk és gyakorlunk, melyek az élet minden területén alkalmazhatóak. Természetesen nem elvont tipikus nyugati spiritualitásról lesz szó, hanem mesterek által évszázadokon keresztül kifejlesztett, kipróbált és alkalmazott gyakorlati tudásokról fogunk mélyen tanulni, és azokat meglehetősen érdekes környezetben gyakorolni.

A dzsungelben tartott 10 napos kaland, tanulás és gyakorlás után a csoport szétválik, és lehetőség van egy újabb 10 napos Vipassana meditációs elvonulásra Suan Mokkh Nemzetközi Dharma kolostorában, mindössze 3 órás autóútra az esőerdőtől. Természetesen ez is egy kis elvarázsolt dzsungelkolostor olyan atmoszférával és mesterekkel, olyan tudással és gyakorlatokkal, hogy arra nincsen szó.

Vagy ha eleged van már a “semmit tevésből”, egyszerűen csak ugyanígy 3 óra alatt kisbusszal menj el Dél-Thaiföld gyönyörű strandjaira és szigeteire. Az utolsó reggeli után elindulsz a dzsungelből, majd már a tengerparton ebédelsz, és kipakolás után készülsz a csodás naplementés meditációdra a tenger hangjaival és illatával. A fentiekből bármelyik megoldás életre szóló, de… Én személy szerint a bővített változatot a következő kombinációval ajánlanám, ha időben és pénzben lehetséges: 10 nap mélyen a dzsungelben kalanddal, meditációval és oktatással, 10 nap mély Vipassana elvonulás a kolostorban, majd 10 nap feltöltődés a strandokon és szigeteken Dél-Thaiföldön. A 10 napos Vipassana elvonulásodat a kolostorban bármikor meg tudod szakítani, és ha úgy érzed, bármikor mehetsz a partra, ami a viz felett és alatt egyaránt trópusi meglepetésekkel halmoz el. Ajánlom figyelmedbe alább a részleteket, és természetesen erősen javaslom, hogy ezt személyesen is megtapasztald. Ezért vagyok itt.

A helyszín

Khao Sok dzsungel legmélyén

Ez a meditációs elvonulás a thaiföldi Suratthani tartomány Khao Sok esőerdőjében zajlik majd. Állítólag ez a legrégebbi dzsungel a bolygón (165 millió év), mivel nem sújtotta a jégkorszak. Még régebbi és változatosabb, mint az Amazonas esőerdeje!

Khao Sok Nemzeti Park csodálatos növény- és állatvilággal rendelkezik, köztük olyan vadon élő állatokkal, mint a malajziai tapír, az ázsiai elefánt, a malacfarkú makákó, a fehérkezű gibbon, sőt még medvék, leopárdok és tigrisek is! Mégsem kell félni semmitől, hiszen ezek a vadállatok elkerülik azt a kis falut, ahol élni fogunk.

Bár a Föld legnagyobb virágáról (Rafflesia) is nagyon híres, mindenkinek csalódást kell okoznom, mert nagyon nehéz megtalálni és csak 5 napig virágzik. Ritka véletlenek sorozata lehet, ha valaki meglátja ezt a hatalmas virágot. Itt van azonban a legnagyobb lepke, az Atlasz-lepke is, amely nem nagy ritkaság a Khao Sok dzsungelben.

A szállás

Tradicionális dzsungel kunyhók kis luxussal

A tíznapos elvonulás során 7 éjszakát a Khao Sok Nemzeti Parkban található Morning Mist Resortban és 3 éjszakát a régi Suan Mokkh kolostorban töltünk. Később részt vehetsz egy 10 napos Vipassana meditációs elvonuláson a kolostor modern részében.

A Morning Mist Resort Khao Sok egyik legzöldebb üdülőhelye 42 bungalóval, teljes körű szolgáltatással és a buja dombok között elhelyezkedő medencével, kilátással a mészkő hegyek párás tájára. A lélegzetelállító kilátás és a modern szállások egyedülálló kombinációját kínálja. A felkapott, de mégis csendes Morning Mist Resort egy oázis azoknak a vendégeknek, akik pihenni vágynak a városi helyek tömegétől és zajától elvonulva, valamint azok számára, akik könnyed meditációs elvonulásra vagy wellness nyaralásra vágynak. A medence melletti étterem ízletes nyugati és hagyományos ételeket szolgál fel.

A Suan Mokkh kolostor egészen más. Mint korábbi szerzetes éltem ebben a kolostorban, és bátran állíthatom minden spirituális humbug nélkül, hogy ennek a kolostornak tényleg lelke, szelleme van. Ez a kolostor tényleg varázslatos atmoszférával bír. Egyáltalán nem luxus! Úgy fogsz élni pár éjszakát, ahogy a szerzetesek a kolostorban élnek évtizedek/évszázadok óta. Szó szerint a nádgyékénnyel borított fa-földön alszol egy fából készült hálóteremben 3 éjszakát. A “fürdőszoba” hidegvizes, a mellékhelyiség nem nyugati stílusú, a környezet határozottan ősrégi dzsungel. Később a Nemzetközi Dharma Központban a szállás sokkal kényelmesebb, de az sem luxus. Fogadd el, hogy ez egy igazi kolostor.

Bognár Tas

A vezető és tanító

Bognár Tas biztonságosan végigvezet benneteket az úton, és bevezet a tudatmező rejtelmeibe.

Ő lesz a vezetőd, hiszen húsz éve ismeri Thaiföldet, a lánya Thaiföldön született és a dzsungelben élt családjával hosszú ideig. Ismeri a thai kultúrát, beszéli a Thai nyelvet.

Immáron 15 éve tanítja világszerte a keleti spirituális technikák azon aspektusait, amelyek megmutatják az utazás lehetőségeit a tudat végtelen dzsungelében. Spirituális tanításai és thaiföldi helyismerete kifejezetten gyakorlatias alapokon áll.

Ajahn Po

A Theravada meditációk mestere

Ajahn Po Thai szerzetes, apát és a Suan Mokkh kolostor igazgatója. Közvetlen tanítványa Buddhadhasa Bikkhu Mesternek, Suan Mokkh kolostor alapítójának.

Buddhadhasa Bikkhu tanításai és átadása a Thai buddhizmus történetének egyik legnagyobb reformját hozta.

A Mester elméleti és gyakorlati szempontból megmutatja nekünk a théraváda és a hinajana buddhizmus létfontosságú gyakorlatait, amelyeket beépíthetünk saját életünkbe és mindenki javára. Főleg a 10 napos elvonuláson találkozhattok vele.

Pi Noy

A nagyon helyi dzsungel vezető

Ő lesz a társunk és védelmezőnk, aki a legjobban ismeri a dzsungelt. Az esőerdőben született, egész életét ott töltötte, így konkrétan mindent tud a környezetről.

Kifejezetten természetszerető, hiszen ő maga is a természet gyermeke. Ugyanaz az ember, aki minden állattal tud kommunikálni, minden növény ismeri őt, és ismeri a 165 millió éves dzsungel szellemét is.

Körülbelül húsz éve vezet túrákat, és folyamatosan fejleszti angol nyelvtudását, így kiváló idegenvezető is egyben. Régi jó barátom, megbízhatunk benne!

Étkezés

Tradicionális Thai és nyugati ételek

Az ízek széles választékával várunk a szálláshelyen, vagy valahol a dzsungel kis főutcáján lehet megkóstolni az ízletes thai konyhától a kelet-európai, olasz és más nyugati receptekig mindent. Természetesen a Thai ételek csípősek, de lehet kérni mindent nem csípős stílusban is.

Vegetáriánus menü is rendelkezésre áll, és fel lehet készülni a trópusi gyümölcsök olyan arzenéljára, amire tényleg nincsen szó. A gyümölcsök minimum fele biztosan olyan lesz, amivel még hallomásból sem találkoztál. Így frissen készített gyümölcslevekből sem lesz hiány.

Egy átlagos napunk

Dióhéjban

Mindegy, hogy naponta kétszer beugrasz a medencébe hűsölni, vagy sétálni mész és felfedezed a dzsungel biztonságos részét egyedül (elolvadsz a dzsungelben), elmész boltba, kimosatod a ruháidat, elvégezed a napi rutint, attól még természetesen lesznek fix programok.

 • Korai meditáció a bungalóban reggel 6:00-tól 
 • Reggeli 7:30-tól
 • A különféle kalandok naponta általában 9:00-kor kezdődnek
 • Ebéd 13:00-tól 14:30-ig
 • Szabadidő és/vagy meditáció
 • Tanítások naponta általában 15:00 és 18:00 óra között lesznek
 • Vacsora és a másnap megbeszélése 20:00 órakor lesz
 • Csendes esőerdő meditáció egyénileg a bungalóban.

Teljesen érthető, ha nincs kedved meditálni vagy gyakorolni. Ne aggódj, minden rajtad múlik! Szánj rá időt, menj az árral. Ha nem akarsz részt venni egy kalandban, az rendben van. Ha nem akarsz csatlakozni az esti megbeszéléshez, az is rendben van…de sok fontos dologról lemaradhatsz, amit biztosan tudnod kellene majd másnap!

Tanítások

Gyakorlati betekintés a tudat végtelen mezejébe

A délelőtti kalandok után délutánonként főleg keleti technikákat tanulunk meg, amelyek a mindennapi életben is használhatóak. Az általunk tanult gyakorlatok főként Tibetből, Indiából, Nepálból és Thaiföldről származnak. Legyen szó meditatív intuícióról vagy professzionális tisztánlátásról. Tudatos álmodás vagy tudatos teremtés meditatív tudatállapotban. Több, a hétköznapokban is használható technikát elsajátítunk a professzionális meditációkig.

A tudatosság egy nyugaton kicsit félreértelmezett, spirituális témakörbe száműzott fogalommá vált. Mi a gyakorlatba ültetve kezdjük el tudatosan alkalmazni azokat a velünk született képességeinket, melyek életünk végéig befolyásolják kapcsolatunkat, önbecsülésünket, elégedettségünket, céljaink elérését stb.

Mindezeket a technikákat nemcsak elméleti szinten tanuljuk meg, hanem mindet a helyszínen gyakoroljuk, így azonnal kérdéseink lesznek, majd a válaszok által korrigálhatjuk és javítgathatjuk veleszületett képességeink újraélesztését.

Meditációk

Elmélyülés lépésről lépésre

Először a környezetre hangolódunk, amelyről minden túlzás nélkül elmondható, hogy észbontó, lenyűgöző, magával ragadó, elbűvölő, hipnotikus. Ez garantáltan megalapozza a hangulatot.

Számos meditációs stílussal ismerkedünk meg, de ajánlatos mindegyiket beleolvasztani saját természetünkbe. Nincsenek követelmények és elvárások. Mindenki a saját tempójában halad az úton. Nincs stressz.

Két dolog fog történni napról napra: Először is a kalandtúrákon beépítjük mindennapi életünkbe a cselekvésen alapuló vidám, de meditatív életmódot. Másodszor pedig tapasztalt szerzetesektől különböző technikákat tanulunk meg, amelyeket Nyugaton nem kaphatunk meg, ennyire első kézből, ilyen hiteles környezetben. A kalandos elvonulásunk végén felkészülhetünk a tíznapos Vipassana elvonuláson való részvételre, vagy a tanultakat beépíthetjük életünkbe a tengerparton és később átadhatjuk másoknak életünk során.

Aktív kalandok

A Föld legöregebb dzsungelében

Az első kaland megérkezni és ott lenni. Ez már önmagában is felejthetetlen élmény a Föld bolygó talán legősibb pontján. Így természetesen minden, amit a bőrünkön érzünk, látunk, szagolunk és érzékelünk, amit megérintünk, valóban visszarepít minket a történelem előtti időkbe.

Sétálunk a mély dzsungelben, megmossuk az elefántokat, meditálunk a vízesésben, ősi madarak és makákók reggeli hangjára ébredünk, felfdezzük a helyi barlangot. Tutajozunk Khao Sok fő folyóján, a hatalmas fák alatt, a dzsungel hangjaiban elcsendesedve. Egy különleges, hosszabb napon meglátogatjuk a mély türkizkék édesvizű Cheow Larn tavat, amelyet igazán ősi, hatalmas mészkősziklák vesznek körül, tele elefántokkal, majmokkal és a rejtett vadonnal. Fürdünk benne, kenuzunk, majd a tavon lebegve megint meditáció közben mélyen magunkba szívjuk a felejthetetlen környezetet.

Tehát összességében elmondhatjuk, hogy lesz aktivitásunk és passzivitásunk. Könnyed hullámvasút lesz, amely kétségtelenül életre szóló emlék marad mindannyiunk számára. Önmagunk mélyén valódi kincs lesz elménkben, szívünkben és lelkünkben.

Emberek millióinak van felírva a bakancslistájára, és számunkra most az egyszer, de biztosan nem utoljára…megadatik!

Első nap – Érkezés Bangkokba és ismerkedés

(2023. 10. 20.)

 • Érkezés Bangkokba

 • Szállásunk elfoglalása

 • RT-PCR teszt

 • Étkezés a szobában

 • Első meditáció Thaiföldön, Bangkokban

Második nap – Bangkok felfedezése

(2023. 10. 21.)

 • Reggeli meditáció

 • Reggeli 7.30-kor

 • Látogatás a Királyi Palotába

 • Wat Po

 • Hajózás a Chao Praya folyón

 • Wat Arun

 • Vacsora és ismerkedés a tetőtéri medencében

Harmadik nap – Bangkok és utazás délre

(2023. 10. 22.)

 • Reggeli meditáció

 • Reggeli 7.30-kor

 • Pakolás és kijelentkezés 10 óráig

 • Meditáció egy közeli templomban

 • Környék megimerése

 • Bevásárlás (ruhák, gyógyszerek, szükséges eszközök stb)

 • Indulás a pályaudvarra

 • Esti vonat délre indul 8 órakor

Negyedik nap – Dzsungelszállás elfoglalása

(2023. 10. 23.)

 • Érkezés reggel 7-kor Chaiya városába

 • Autentikus kisvárosi reggeli

 • Rövid látogatás Suan Mokkh kolostorba

 • Indulás a dzsungel mélyére kisbuszokkal

 • Érkezés, kipakolás a szállásokon, medencézés, ebéd

 • Környék megismerése (mosoda, kisboltok, éttermek stb)

 • Következő napok forgatókönyve a medencében, kókusszal

 • Dzsungel meditáció

 • Vacsora és megbeszélés 20.00-kor

Ötödik nap – Bambusz rafting és intuíció tanfolyam

(2023. 10. 24.)

 • Reggeli meditáció 6.00-kor

 • Reggeli 7.30-kor

 • Bambusz rafting a dzsungel mélyének folyóján 9.00-kor

 • Ebéd 2.00-kor (evés meditáció)

 • Intuíció tanfolyam 3-6-ig

 • Szabad program

 • Vacsora és megbeszélés 20.00-kor

 • Esti meditáció

Hatodik nap – Chieow Lan kalandtúra

(2023. 10. 25.)

 • Reggeli meditáció 6.00-kor

 • Reggeli 7:30-kor

 • Indulás a Chieow Lan tóra 9-kor

 • Ebéd az úszó házaknál

 • Dzsungeltúra, barlang, vízesés, kenuzás, úszás a tóban

 • Meditáció a tavon libegő házaknál

 • Visszaút a szállásunkra

 • Vacsora és megbeszélés 20.00-kor

 • Esti közös meditáció

Hetedik nap – Vízesés meditáció

(2023. 10. 26.)

 • Reggeli meditáció 6.00-kor

 • Reggeli 7.30-kor

 • Khao Sok Nemzeti park meglátogatása

 • Meditáció és fürdés a vízesésben

 • Ebéd

 • Vipassana meditáció és tudatos teremtés tanfolyam 3-6-ig

 • Szabad program és gyakorlás

 • Vacsora és megbeszélés 20.00-kor

 • Esti meditáció

Nyolcadik nap – Majom templom

(2023. 10. 27.)

 • Reggeli meditáció 6.00-kor

 • Reggeli 7:30-kor

 • Dzsungeltúra és majom templom

 • Ebéd

 • Tudatos álmodás tanfolyam 3-6-ig

 • Szabad program és gyakorlás

 • Vacsora és megbeszélés 20.00-kor

 • Esti meditáció

Kilencedik nap – Kilátó meditáció

(2023. 10. 28.)

 • Reggeli meditáció 6:00-kor

 • Reggeli 7.30-kor

 • Indulás a kilátóba és tér (Akasha) meditáció

 • Ebéd

 • Tudatos álmodás tanfolyam 3-6-ig

 • Szabad program és gyakorlás

 • Dzsungel BBQ és búcsúparty 20.00-kor

 • Esti meditáció

Tizedik nap – Suan Mokkh kolostor

(2023. 10. 29.)

 • Reggeli meditáció 6.00-kor

 • Reggeli és összepakolás

 • Elefánt fürdetés 9:00-kor

 • Ebéd és utolsó medencézés

 • Indulás a kolostorba 15.00-kor

 • Érkezés a kolostorba 17.30-kor

 • Esti megbeszélés és meditáció 19.30-kor

Tizen egyedik nap – Elmélyedés a kolostorban

 (2023. 10. 30.)

 • Reggeli meditáció 5.30-kor

 • Találkozó a kolostor előtt 7.00-kor és autentikus reggeli

 • Sétáló meditáció a dzsungelkolostorban

 • Meditáció a hegyen

 • Ebéd a kolostoron kívül 14.00-kor

 • Szabadidős program

 • Vacsora és megbeszélés 18.00-kor

 • Esti meditáció

 

Tizen kettedik nap – Élet a kolostorban

(2023. 10. 31.)

 • Reggeli meditáció 5.00-kor

 • Sepregetés meditáció 6.00-kor

 • Reggeli a kolostor előtt 7.00-kor

 • Regisztráció a Nemzetközi Dharma kolostorban

 • Ebéd

 • Dzsungelséta a nagy hegyre (időjárástól függően)

 • Szabad program

 • Vacsora és megbeszélés 18.00-kor

 • Pakolás és utolsó meditáció

 

Elvonulás napja

(2023. 11. 01.)

 • Reggeli meditáció 4.30-kor

 • Sétáló meditáció 5.30-kor

 • Sepregetés meditáció

 • Reggeli 7.00-kor

 • Búcsúzkodás 8.00-kor

 • Indulás a nemzetközi Dharma kolostorba 9.00-kor

 • Tanítás 10.00-kor

 • Sétáló és/vagy álló meditáció 11.00-kor

 • Ülő meditáció 11.45-kor

 • Ebéd 12.30-kor

 • Magyarázat és ülő meditáció 14.30-kor

 • Sétáló vagy ülő meditáció 15.30-kor

 • Ülő meditáció 16.15-kor

 • Kántálás és szeretet meditáció 17.00-kor

 • Teázás és meleg forrás fürdő 18.00-kor

 • Ülő meditáció 19.30-kor

 • Csoportos sétáló meditáció 20.00-kor

 • Ülő meditáció 20.30-kor

 • Lefekvés 21.00-kor

 • Lámpaoltás 21.30-kor

Tengerpartok napja

(2023. 11. 01.)

 • Ébredés bármikor

 • Meditáció bármikor

 • Pakolás bármikor

 • Reggeli bármikor

 • Búcsúzkodás 8.00-kor

 • Indulás Ao Nang tengerpartra 9.00-kor

 • Ebéd út közben egy autentikus útszéli dzsungel “étteremben”

 • Érkezés délután a tengerpartra

 • Medencés Mochito

 • Szállásunk elfoglalása

 • Naplemente üdvözlet

 • Esti piac és városnézés

 • Extravagáns vacsora

 • Gyertyafényes üldögélés szállásunk teraszán

Költségek és jelentkezés

Elvonulás összesen – 380.000.- Ft

 • Tíz éjszaka medencés szállás a dzsungelben

 • Tíz éjszaka szállás a kolostorban

 • Spirituális tanítások és meditációk

 • Programok és kalandok

 • Belső utazások

 • Ha kolostor helyett a tengerpartot választod, az plusz költség.

Repülő jegy – 180.000.- Ft

 • A repjegy ára idővel emelkedik!

 • Pár hónappal indulás előtt meg kell venni a repjegyet!

Egyéb költségek – 80.000.- Ft körülbelül

 • Rajtad múlik mire mennyit költesz, de Thaiföld olcsó.

 • Venni fogsz ruhákat, jógamatracot, cipőt vagy amire szükséged van.

 • Vízumra nincs szükség, amennyiben csak 30 napot maradsz

Mit tartalmaz az utazás

 • Összes szállás
 • Összes tanítás
 • Bambusz tutajozás
 • Teljes nap a Cheow Larn tavon
 • Nemzeti park
 • Elefánt fürdetés
 • Dzsungel túra
 • Dzsungel BBQ
 • Kilátó
 • Ingyen Wi-Fi

Elérhető szolgáltatások

 • Bank automata

 • Bicikli és motor kölcsönzés

 • Pénzváltó (Forintot nem váltanak)

 • Mosoda

 • Kisboltok

Jelentkezés folyamata

 • Jelentkezési határidő 2023. július 15.

 • Küldj egy emailt a khaosokmeditationretreat@gmail.com címre, hogy időpontot egyeztessünk.

 • Személyesen beszélünk Skype vagy messenger segítségével.

 • Az előleget a szervezőnek, a Morning Mist Resort bankszámlájára kell utalni.

 • A repülöjegyet és a biztosítást Neked kell intézned, melynek részleteit megbeszéljük.

 • A jelenlegi covid helyzet miatt egy ún. Thai Pass regisztráció intézésében és a szükséges dokumentumok beszerzésében fogok segíteni.

Elérhetőség és információ

Több információ és elérhetőségek

khaosokmeditationretreat@gmail.com

https://www.facebook.com/Meditációs-Dzsungel-Elvonulás-105740345322222/

Az elvonulás a  Morning Mist Resort csapatának szervezésében történik. 

Az utasok tájékoztatásáért Bognár Tas felel, mint hivatalos utastájékoztató.